fjern søgeboks

JOB: Ny sekretariatschef til Fordelingssekretariatet

Fordelingssekretariatet for friskoler og private grundskoler er en selvejende institution under Børne- og Undervisningsministeriet med egen vedtægt og bestyrelse. Finanslovens midler afsat til frie- og private skoler administreres og bevilges i Fordelingssekretariatet, som derigennem er en uundværlig del af friskolers og private grundskolers daglige drift og virke.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori
Presse & politik , Administration , Job
05.08.24

Fordelingssekretariatet søger ny sekretariatschef, som skal varetage den daglige ledelse af sekretariatet, herunder især sikre:

* At sekretariatet i forhold til alle skoler og interessenter leverer en korrekt, engageret, service- og samarbejdsorienteret indsats.
* At de af bestyrelsen opstillede mål, rammer, politikker og beslutninger realiseres.
* At sekretariatet til alle tider er effektivt og produktivt - via fysisk, organisatorisk, økonomisk, administrativ og teknisk infrastruktur.
* At sekretariatet er en værdibaseret, anerkendende, udviklende og tryg arbejdsplads med et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

Fordelingssekretariatet for friskoler og private grundskoler er en selvejende institution under Børne- og Undervisningsministeriet. Sekretariatet består p.t. af 11 medarbejdere, der i henhold til Friskoleloven fordeler statslige tilskud til Danmarks ca. 540 friskoler og private grundskoler. Derudover løser vi andre administrative opgaver under Børne- og Undervisningsministeriet. Fordelingssekretariatet hviler således på et offentligretligt grundlag, men er en selvejende institution med egen vedtægt og egen bestyrelse. Bestyrelsen er over for Børne- og Undervisningsministeriet økonomisk og juridisk ansvarlig for driften af Fordelingssekretariatet.

 

På finansloven afsættes omkring 150 mio. kroner til friskoler og private grundskoler, der blandt andet anvendes til: 

* befordring til syge elever
* elever med handikap 
* tilskud til skolepengebetaling 
* særligt tilskud til vikarudgifter 
* tilskud til efteruddannelse 
* tilskud til undervisning i dansk for tosprogede elever
* varetagelse af tilsyn
* og meget mere ...  

Disse forskellige poster administreres og bevilges i Fordelingssekretariatet, og er dermed en vigtig og uundværlig del af friskolers og private grundskolers daglige drift og virke.

 

VIL DU VIDE MERE?
Læs mere på: https://www.fskr.dk/job/sekretariatschef/

KORT VIDEO OM SEKRETARIATET: 
https://www.youtube.com/watch?v=7n6mEOBH22M 

NB. Der er ansøgningsfrist den 20. august 2024.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12